Kom och njut av god lunch eller en bit av våra hembakade kakor och andra smaskiga bakverk med en kopp gott kaffe i vår mysiga, romantiskt vintageinspirerade miljö! Vi har så klart också smått saltigt tilltugg, specialkaffen och andra godsaker.

Vi har även närproducerad artesanöl och -cider och vin!

På Café Hallonblad ordnar vi konstutställningar varje månad! Kontakta oss om du är intresserad att ställa ut din konst!

Vårt nya café Rebelle - Café Bakery Bistro har öppnat i Åbo centrum!

Rebelle Bakery; två systrars dröm

Vår resa med Café Hallonblad började år 2016.

Vår dröm var att öppna ett personligt och vintageinspirerat café, just ett sådant som vi själva också kunde tänka oss att besöka som kunder. Under årens lopp har vi vuxit och utvecklats så att vi har kunnat skapa arbetsplatser också åt andra, i form av Restaurang Fabriken och Fredrikastugan. Vårt företag, Rebelle Bakery, som började som ett litet familjeföretag, har vuxit upp till en stor familj. 

Efter coronakrisen beslöt vi oss att sluta med verksamheten först i Fredrikastugan och sedan på Restaurang Fabriken, men istället fick vi chansen att äntligen öppna vårt eget drömcafé i Åbo centrum!
Rebelle - Café Bakery Bistro hittar ni på Eriksgatan 7!

Vi älskar det vi gör, och det som vi brinner för mest är att få skapa nya recept, testa nya och ibland galna idéer och få ordna mysiga tillställningar till våra kunder. Vi vill att jobbet ska vara roligt, därför ska du inte bli förvånad om du ibland hör skratt och sång från köket!

Tack till alla våra kunder, ni gör vår dröm till verklighet!

Rozanne & Isabella

Lunch

Kolla Lunchlistan vad vi serverar på lunchen denna vecka.

Läs mer

Brunch

Vi ordnar lördagsbrunch ca 1 gång i månaden

Läs mer

Fest på kommande?

Beställ din kaka eller catering från oss! Vi gör kakor enligt kundens önskemål.

Läs mer