Beställ dina drömmars bröllopstårta från Café Hallonblad!

       

Vi skapar individuella bröllopstårtor till ert bröllop enligt ert tema och era önskemål! Vare sig det är frågan om eleganta mousse- eller ostkakor, våningsdrömmar eller traditionella gräddtårtor, vi skapar festbordets juvel. 

Caketasting

I samband med planeringsmötet ordnar vi en caketasting där brudparet får smaka på 2-3 olika kaksmaker! Tillsammans planerar vi sedan en perfekt bröllopstårta för ert bröllop enligt ert tema, färger och önskemål!

Hur beställer du

Det lönar sig att boka in sig i vår kalender genast när ni vet festdagen, speciellt sommarsäsongen fylls snabbt. Kontakta oss så bokar vi ett datum för planeringsmöte och tasting!

Beställningen bekräftas efter att man betalat bokningsavgiften.
Avgiften är 100€ och den debiteras i samband med planeringsmötet/tastingen. Avgiften dras bort från det slutliga priset. Avgiften returneras ej om beställningen avbokas från brudparets sida. Den slutliga summan betalas senast en vecka före bröllopet. Om mötet inte leder till en beställning debiteras 50€ för tastingen och mötet.

Det slutliga priset fastslås alltid enskilt. Priset beror på bl.a, gästmängden, svårighetsgrad, råvaror, dekorationer, specialdieter, planeringstid och kommunikation samt andra specialinköp. I priset ingår även planeringsmöte och caketasting. 

Nu kan du beställa bröllopstårtan även från vårt café i Åbo, Rebelle - Café Bakery Bistro!

     

      Kuvassa voi olla kakku, kukka, sisätila ja tekstissä sanotaan Rebelle Bakery