Onnistuneen juhlan pitopalvelusta vastaa Café Hallonblad, ovat juhlasi Paraisilla, Turun Saaristossa, Turussa tai lähialueilla!

Juhlat tulossa? Järjestä tilaisuutesi Café Hallonbladissa, Fredrikantuvassa tai Restaurang Fabrikenissa, tai tilaa meiltä yksilöllinen kakku tai pitopalvelu! Teemme teille räätälöidyn menun toiveidenne mukaan, tai voitte valita valmiista menukokonaisuuksistamme jotka löytyvät tämän sivun alalaidasta. Valmistamme kaikki alusta alkaen itse käyttäen laadukkaita raaka-aineita, lähellä sydäntämme on lähiruoka ja ekologisuus. Toimintaamme ohjaa halu tuottaa sellaista palvelua, josta itse nauttisimme. Pidämme hyvästä ruoasta, musiikista, ystävistä ja yhdessäolosta. Siksi keittiössämme usein tanssitaan ja nauretaan leipomisen ja ruoanlaiton lomassa. 

Café Hallonblad

Café Hallonblad  

Restaurang Fabriken &  Fredrikastugan

  

Vuokraamme Café Hallonbladia, Restaurang Fabrikenia ja Fredrikantupaa juhlatiloina, voit järjestää meillä tunnelmalliset ristiäiset, syntymäpäivät, muistotilaisuudet, yritysjuhlat, miksei pienet häätkin. Café Hallonbladiin mahtuu n. 35 henkeä, kesällä terassin ollessa käytössä enemmänkin. Fredrikantupaan mahtuu n. 30 henkeä ja Restaurang Fabrikeniin jopa 100 henkeä.

Tilavuokra aukioloaikojen ulkopuolella on 50€ /alkava tunti sis. yhden tarjoilijan. Lisätarjoilija on 35€/alkava tunti/tarjoilija, klo 24 jälkeen ja pyhinä 50€/alkava tunti.

Café Hallonbladissa on anniskeluoikeudet.

Tiedustelut pitopalveluista sekä kakuista sähköpostitse: info@cafehallonblad.fi

Vastaamme yhteydenottoihin kahden arkipäivän kuluessa

Lue lisää hääkakuista sekä tilaus- ja fantasiakakuista.

Menuvaihtoehdot:

Pyydä tarjous juhliesi pitopalvelulle tai makeille ja suolaisille leivonnaisille.

Minimitilaus menuille 10 henkeä.